7. sep. 2021
Af Karina Didriksen

Dollars-stjernen Krystle gør comeback som 78-årig: Sådan ser hun ud nu

Linda Evans spillede Krystle i "Dollars".
Linda Evans spillede Krystle i "Dollars".
Foto: MEGA
Linda Evans blev berømt for rollen som Krystle Carrington i tv-serien ”Dollars”, og nu har hun landet sin første rolle i flere årtier.

Rollen som Krystle i tv-serien ”Dollars” gjorde Linda Evans til en af 80’ernes mest berømte skuespillere.

Den amerikanske stjerne var 38 år, da hun i 1981 landede rollen som Blake Carringtons hustru, og 40 år senere gør hun nu comeback som skuespiller.

Inden coronakrisen brød ud, besluttede 78-årige Linda Evans sig for at sige ja til en rolle i ny film, den mørke komedie ”Swan Song”, fordi hun forelskede sig i manuskriptet. Det skriver People.

Sådan ser Linda Evans ud i dag.

https://imgix.billedbladet.dk/10590325c_3mb_1.jpg
Foto: Ritzau/Scanpix
https://imgix.billedbladet.dk/mega483717_007.jpg
Foto: MEGA

Var meget nervøs

Det var ”Dollars”-stjernens første film i flere årtier, og den havde premiere i USA i august 2021

- Jeg var selvfølgelig nervøs, for hvordan kan man ikke være det, når jeg ikke havde spillet skuespil i så lang tid. Sidst, jeg arbejdede, havde jeg mit eget hår- og makeupteam med mig allevegne. Nu var det bare Linda, der skulle møde op, fortæller Linda Evans til magasinet People.

Skuespilleren valgte at vende ryggen til Hollywood nogle år efter, at ”Dollars” sluttede, og skiftede skuespilkarrieren ud med en mere tilbagetrukken tilværelse i staten Washington.

Nu kan hendes fans igen få glæde af hendes skuespiltalent i filmen ”Swan song”.

- Hvad er oddsene for, at jeg er tilbage på arbejde som 78-årig? Det er så vildt, men som jeg altid siger ”alt er muligt”, siger hun til People.

Læs mere om: