Torsdag, 26. september 2019 - af Lisbeth Grube

Downton Abbey-stjerne rørt over særlig hilsen

Phyllis Logan i rollen som Mrs. Hughes.

Phyllis Logan i rollen som Mrs. Hughes.

Foto: Nick Briggs
Skuespilleren Phyllis Logan, der er aktuel som mrs. Hughes i den nye "Downton Abbey"-film, blev dybt rørt over en 15-årig fan.

Torsdag den 26. september har den nye "Downton Abbey"-film danmarkspremiere i biograferne, og for skuespillerne har det været en fest at vende tilbage til det berømte, gule gods.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Samtidig er stjernerne overvældede over de reaktioner, de får fra fans.

63-årige Phyllis Logan, som spiller husholdersken mrs. Hughes, fortæller til BILLED-BLADET, at hun får mange personlige hilsner.

En særlig hilsen

- Folk sender mig så søde beskeder om, hvor meget de elsker min karakter. Selv meget unge mennesker. For nylig hørte jeg fra én, hvis niece er i et kemo-forløb. Hun er 15 år og fortalte, hvor meget hun elsker ”Downton Abbey” og især mrs. Hughes ... Jeg sendte hende en besked og fik sådan en sød reaktion tilbage fra hendes mor. Pigen havde råbt: ”I am freaking out!”, siger Phyllis og fortsætter:

- Moderen fortalte, at datteren var lykkelig for min hilsen på en dag, hvor hun netop havde været igennem endnu en kemobehandling. Det var så rørende for mig, fortæller Phyllis Logan, som er taknemmelig over at få lov til at være en del af ”Downton Abbey”-holdet.

- At unge mennesker kan relatere til ”Downton Abbey”-universet med så stor passion, ville jeg aldrig have troet var muligt, understreger Phyllis Logan.

Læs et stort interview med Jim Carter, som spiller butler Carson, i BILLED-BLADET nr. 40, som er på gaden torsdag den 3. oktober.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden