Onsdag, 12. april 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Efter alvorlig ulykke: ”Avengers”-stjerne viser sig for første gang på den røde løber

Jeremy Renner
Jeremy Renner.
Foto: Ritzau Scanpix
Det nye år startede voldsomt for den populære ”Avengers”-skuespiller Jeremy Renner.

De fleste kender ham måske bedst fra rollen som superhelten ”Hawkeye”, der sammen med resten af superhelteflokken fra Marvel-universet, har bekæmpet fjender og skurke fra nær og fjern.

Siden og også undervejs er det dog blevet til flere og andre roller for skuespilleren bag skarpskytten, Jeremy Renner. Han har blandt andet været med i "The Hurt Locker", "The Town" og "The Bourne Legacy".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og selvom han i rollen som superhelt kan virke uovervindelig, så blev virkeligheden pludselig en anden nytårsdag for den amerikanske skuespiller.

Her blev han nemlig – i et forsøg på at grave sin nevøs bil fri fra sne – kørt over af den 6 tons tunge sneplov, der skulle udføre opgaven.

En ulykke der endte med at være ganske alvorlig. Han brækkede otte ribben, sit højre knæ, sin højre ankel, sit venstre skinneben, sin venstre ankel, sit højre kraveben, sin højre skulder, sit ansigt, sin øjenhule, sin overkæbe og sin underkæbe. Derudover kollapsede hans lunge, og hans lever blev alvorligt beskadiget.

Det betød at han blev hasteindlagt med helikopter, og indlagt med tilstanden ”kritisk, men stabil”.

Et par dage efter delte han en selfie på sin Instagram fra hospitalssengen, hvor hans udseende på mange måder bekræftede, at det havde været en voldsom omgang.

Siden har han delt ud af sin bedring, og tirsdag aften tog han et helt særligt skridt.

For blot fire måneder efter ulykken, var han igen at finde på den røde løber i Hollywood. Det skete til premieren på hans egen Disney+ dokumentarserie ”Rennervations”.

På løberen var han i selskab med sin familie og to små hjælpemidler: En stok og en lille ”scooter”, han kunne fragte sig rundt på.

Og han så glad ud.

Jeremy Renner
Jeremy Renner på den røde løber med stok og mini "scooter".
Foto: MEGA

Til det amerikanske medie The Hollywood Reporter satte han lidt ord på, hvilken betydning ulykken kommer til at have på hans skuespillerkarriere, men frygter man, at det er slut med den slags, så kan man godt ånde lettet op.

- Jeg forlader aldrig noget, som jeg elsker at lave. Jeg vil altid være beskæftiget med de ting, jeg elsker at lave. Jeg vil måske være lidt mere fokuseret på det, der virkelig har værdi og betydning for mig, og det oplever jeg heldigvis, at mine fans godt kan lide. Jeg værdsætter mine fans, fordi de altid ender med at elske de ting, jeg gør – endda også med det her, fortæller han til mediet.

Du kan se Jeremy Renner ankomme på den røde løber med familien i videoen herunder.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden