Tirsdag, 23. maj 2023 — af Lene Skriver Bak

Efter meget offentlige styrt: Verdensstjernen Jennifer Lawrence vælger utraditionelt fodtøj på den røde løber

Jennifer Lawrence.
Jennifer Lawrence er styrtet både på Oscaruddelingens scene og røde løber. Nu tager hun utraditionelle metoder i brug til Cannes Film Festival.

Jennifer Lawrence var i 2013 på vej på scenen for at modtage sin første Oscar-statuette, som hun vandt for sin hovedrolle i "Silver Linings Playbook", men på trappen op til scenen gik det galt og skuespilleren faldt foran en sal fyldt med kæmpe stjerner og millioner af tv-seere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til Oscar-prisfesten året efter snublede Jennifer Lawrence i sin kjole på den røde løber foran Dolby Theatre i Hollywood.

Om det er for at undgå lignende situationer, at den verdensberømte og prisbelønnede skuespillerinde har taget utraditionelt fodtøj i brug til dette års filmfestival i Cannes er svært at sige, men den 32-årige superstjerne havde valgt noget så jordnært som flip-flops under sit gallaskrud, da hun indtog den røde løber til den berømte filmfestival.

Iført en overdådig rubinrød kreation fra Dior lignede hun netop det, hun er; en superstjerne.

Men på vej ned af trappen, afslørede et lille løft i det brusende skørt, at fødderne ikke var skruet i tårnhøje designerstiletter, men derimod flade sandaler med rem mellem tæerne.

Se nærmere på Jennifer Lawrences lækre look – og sandaler – i galleriet øverst.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden