30. apr. 2016
Af Juliane Olsen

Ellen Hillingsø indtog Danish Beauty Award 2016 i catsuit

Ellen Hillingsø
Ellen Hillingsø
Foto: AOP
Skuespiller Ellen Hillingsø gav den som catwoman, da hun gik på scenen som vært ved Danish Beauty Award 2016 fredag aften.
Sammen med kollegaen Peter Frödin havde den 49-årige skuespiller Ellen Hillingsø fået til opgave at styre slagets gang fra scenen ved den 10. udgave af Danish Beauty Award. Mors dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter Her uddeles hvert år en række priser til kosmetikmærker i forskellige kategorier, og det trak som vanligt en række kendte gæster til den røde løber. Særlig opsigt vakte netop Ellen Hillingsø, der havde fået kreeret et kropsnær buksedragt af Lasse Spangenberg til lejligheden.

Ellen Hillingsø var elegant

- Lasse har kreeret et catsuit, der er fraseringer over en smoking, sagde Ellen Hillingsø til BILLED-BLADET. Skuespilleren bar samtidig smykker fra det eksklusive mærke Hartmann’s og sko fra Christian Louboutin, mens makeuppen var lagt hos MAC. Mens selve dragten var syet hos Lasse Spangenberg, var det Ellen Hillingsøs personlige stylist Pily Ottesen, der havde stået for sammensætning af tilbehør.

Ellen Hillingsø lignede Angelina Jolie

Ellen Hillingsø ledte næsten tankerne hen på den internationale Hollywoodstjerne Angelina Jolies stil med sit skræddersyede sæt. LÆS MERE: Ellen Hillingsø står model for børn i nød Der skal da også sin kvinde til at bære de tårnhøje stiletter, Ellen Hillingsø havde valgt til dragten, men det mestrede hun også til fulde. Senere i løbet af aftenen viste skuespilleren sig desuden på scenen i aftenens anden kreation fra Lasse Spangenberg, der var en smuk, grå blondekjole.
Ellen Hillingsø
Foto: AOP

Læs mere om: