Onsdag, 20. juni 2012 - af af Juliane Olsen

Eva Longoria afslører sine skønheds-rutiner

Eva Longoria
Eva Longoria
Foto: AOP
Hvis du altid har drømt om at ligne "Desperate Housewives"-stjernen Eva Longoria, så får du her hendes enkle skønhedsrutiner

Det er vist de færreste kvinder, der ikke gerne vil ligne den 37-årige skuespiller Eva Longoria, som er kendt fra TV-serien "Desperate Housewives". Men hendes skønhedsrutiner er faktisk overraskende simple, afslører hun nu i et nyt interview.

- Mit signaturlook på den røde løber er smokey eyes med falske øjenvipper og nude læber. Jeg har altid falske øjenvipper på på den røde løber - det har været mit skønhedslook siden mine dage med skønhedskonkurrencer, siger hun ifølge femalefirst.co.uk.

Når det skal være helt privat, så nyder Eva Longoria faktisk at gå med så lidt makeup som muligt, så kan hun bedre slappe af.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg vil sige, at jeg kræver rimelig lav vedligeholdelse. Jeg bærer meget TV-makeup på arbejde hver dag, så selvfølgelig kan jeg ikke vente med at komme hjem og vaske det af. Jeg vasker mit ansigt med et renseprodukt og kører derefter en natrutine med fugtighedscreme, c-vitamin og læbepomade. I løbet af dagen påfører jeg fugtighedscreme og bronzer over det hele og så mascara - og det er det, så er jeg klar, siger hun.

Også den mørke manke bliver grundigt plejet af TV-stjernen, som sørger for ikke at udsætte det for unødigt høje temperaturer.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Jeg føntørrer sjældent mit hår, fordi det har naturlige bølger, og det må ikke forstyrres, slet ikke, hvis det regner. Jeg var i New York for nylig, og jeg lignede en løve sidst på dagen. Mit hår blev bare sådan "Pfoof", siger hun ærligt.

Eva Longoria har afsluttet optagelserne til den ottende og sidste sæson af "Desperate Housewives". Serien blev vist på amerikansk TV for første gang tilbage i 2004.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden