Torsdag, 13. februar 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Flot Oscar-vinder: Brad Pitts gyldne aften

Efter mere end 30 år som skuespiller blev Brad Pitt søndag aften hædret med en velfortjent Oscar-statuette.
Lige siden han tonede frem som den flotte J.D i filmen "Thelma og Louise" fra 1991, har Brad Pitt, 56, været blandt Hollywoods absolut flotteste mænd.    Og søndag aften fik han bevis for, at han også er en af de allerbedste skuespillere.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Brad Pitt og Geena Davis i "Thelma and Louise"
Foto: Mega

Brad Pitt takkede familien

Han vandt nemlig en Oscar for bedste mandlige birolle for sin indsats i filmen "Once upon a time... In Hollywood".    Sammen med mange andre af Hollywoods store stjerner havde Brad Pitt en forrygende og ikke mindst gylden Oscar-aften.   Da han var på scenen for at modtage den flotte statuette, takkede han blandt andre sine forældre og seks børn samt kollegaen Leonardo DiCaprio, som han spillede sammen med i den Oscar-vindende film.   

Brad Pitts mange Oscar-nomineringer

Brad Pitt har været Oscar-nomineret for sit skuespil tre gange før, men det var altså fjerde gang, der var lykkens gang for den flotte skuespiller.    I 2014 vandt han en Oscar som producer for filmen "12 years a Slave".   
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
  I galleriet herover kan man se flere billeder af den stolte Oscar-vinder Brad Pitt, der efter flere end 30 år som skuespiller stadig ser bragende godt godt.    Læs også meget mere om årets store Oscar-fest i BILLED-BLADET nr. 7, der er på gaden nu. 
Foto: Aller Media
 

GALLERI: Brad Pitts gyldne Oscar-aften

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden