30. jun. 2022
Af af

Første trailer frigivet i dag: Julia Roberts og George Clooney genforenet på det store lærred

Julia Roberts og George Clooney under optagelserne til "Ticket to Paradise".
Julia Roberts og George Clooney under optagelserne til "Ticket to Paradise".
Foto: United Pictures
Alle fans af de to stjerner kan bladre frem til september i kalenderen og sætte et stort kryds. Der er der endelig premiere på den ny romantiske komedie "Ticket to Paradise".

For fans af romantiske komedier bliver det næsten ikke bedre. En ny film med Julia Roberts og George Clooney rammer snart biograflærredet.

Filmen hedder "Ticket to Paradise" og handler om et fraskilt par spillet af Julia Roberts og George Clooney. De kan ikke udstå hinanden, men slutter fred for en tid for sammen at rejse til Bali for at forhindre deres datter i at gifte sig hovedkulds med en mand, hun kun lige har mødt. Det mener de nemlig begge, var den fejl, de selv begik for 25 år siden.

Første romantiske komedie i 20 år

Det er 20 år siden, Julia Roberts sidst har medvirket i en romantisk komedie. Og det er der en grund til, fortalte hun for nylig til New York Times Magazine.

– Hvis jeg havde læst noget, som jeg synes var på 'Notting Hill'-niveau i forhold til manuskriptet, eller 'Min bedste vens bryllup'-niveau i forhold til den skøre humor, så ville jeg gøre det. De har bare ikke været der, forklarer skuespillerinden, der i 2001 vandt en Oscar for sin hovedrolle i "Erin Brockovich" og understreger, at det ikke kun handler om det rette manuskript; det handler også om at få arbejdet til at passe ind i familiens liv med skolebørn og en mand, der også har et arbejde at passe.

Julia Roberts har dog ikke ligget på den lade side eller kun gået hjemme med børnene, men derimod indspillet flere end 20 film og dertil medvirket i tv-serier og lagt stemme til tegnefilm i de 20 år, der er gået siden hun i 2002 indspillede den romantiske komedie "Mona Lisa Smile".

Hendes nye film er optaget i Australien og instrueret af Ol Parker, der også stod bag "Mamma Mia! Here we go again".

"Ticket to Paradise" har premiere den 15. september, men heldigvis er det allerede nu muligt at få en forsmag, for Universal Pictures har i dag frigivet en trailer, som du kan se herunder.

Læs mere om: