Gammel kærlighed ruster ikke: Jennifer Lopez og Ben Affleck kærester igen efter 17 år

Jennifer Lopez og Ben Affleck var et af 00'ernes mest populære kendis-par, men kærligheden brast. Nu har superstjernerne fundet sammen igen og stod frem som par på den røde løber i Venedig.

Sangerinden Jennifer Lopez og Hollywoodstjernen Ben Affleck gik fra hinanden efter et forhold, der blev heftigt dækket i medierne, med en brudt forlovelse tilbage i 2004.

De mødte hinanden under indspilningen af filmen "Gigli", som senere fik en overordentlig hård modtagelse af både anmeldere og publikum, i 2002.

På det tidspunkt var Jennifer Lopez gift med sin anden ægtemand, Cris Judd, men de blev skilt bare måneder efter Jennifers møde med Ben.

Jennifer Lopez og Ben Affleck blev fulgt tæt af pressen, og da videoen til hendes hit "Jenny from the block", hvor han spillede med, udkom, så verden den nu berømte scene, hvor han læner sig ned og kysser hendes velformede numse.

Jennifer Lopez og Ben Affleck vildt populært par

Allerede i november 2002 blev parret forlovet, men i løbet af 2003 begynder der at være problemer for parret.

Rygterne svirrer. Ben Affleck skulle efter sigende havde besøgt en stripklub og været lidt for tæt på en anden kvinde, mens Jennifer Lopez ikke længere bærer sin forlovelsesring, rapporterer pressen blandt andet.

Filmen "Gigli", som de indspillede sammen, får premiere i august, men er et kæmpe-flop, og 13. september - dagen før de skulle have været gift - meddeler Jennifer Lopez og Ben Affleck, at de har valgt at udsætte brylluppet.

Forklaringen lyder, at der er al for meget opmærksomhed på begivenheden og de er bange for, at den magi, dagen skulle indeholde, vil forsvinde i al hurlumhejet.

23. januar 2004 kommer så meddelelsen, som fans verden over havde ventet på:

"Jeg kan bekræfte, at Jennifer Lopez har brudt sin forlovelse med Ben Affleck," udtaler Jennifer Lopez' talsmand til nyhedsbureauet AP. 

Hver for sig

Siden da har de begge været gift med andre, fået børn og passet deres karrierer.

Allerede i juni 2004 giftede Jennifer Lopez sig igen.

Denne gang med sangeren Marc Anthony, som hun faktisk var kærester med tilbage i 1999.

Parret får tvillingerne Emme og Maximilian i 2008, men bliver skilt tre år senere, i 2011.

Siden da har Jennifer Lopez været forlovet med den tidligere basketballstjerne Alex Rodriguez, som hun blev kærester med i 2017, men parret bliver aldrig gift og går fra hinanden i april 2021.

Ben Affleck gifter sig med skuespilleren Jennifer Garner i 2005.

Sammen får de tre børn, Violet i december 2005, Seraphina i januar 2009 og Samuel i februar 2012.

Parret er sammen helt frem til 2018, men bliver skilt efter flere års problemer og kampe, blandt andet med hans alkoholmisbrug.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I april 2021 begyndte rygterne om Jennifer Lopez og Ben Afflecks genfundne kærlighed at svirre, da han flere gange blev spottet på vej til og fra hendes hjem i Los Angeles.

Sammen igen

Og nu er et af 00'ernes mest populære kendispar atter sammen.

Jennifer Lopez offentliggjorde forholdet, da hun markerede sin fødselsdag 24. juli med en række billeder af sig selv ombord på en yacht.

På det sidste billede i serien, kysser hun med Ben Affleck.

Siden da er parret blevet fotograferet af papparazzi-fotografer ved flere lejligheder, men de har ikke stillet op til fotografering.

Før nu.

På den røde løber til premieren på filmen "The last duel", som Ben Affleck har skrevet manuskriptet til sammen med vennen Matt Damon, ved filmfestivalen i Venedig ankom parret nemlig hånd i hånd og der var både søde blikke og kys foran de knipsende fotografer. 

Skulle der være den mindste tvivl blandt fans og medier om Jennifer Lopez og Ben Affleck atter er et par, er den blæst væk nu.

Se de søde øjeblikke mellem turtelduerne - og et billede fra 2002, hvor de mødte hinanden første gang - i galleriet øverst.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Kilder: Vulture, AP, Insider og IMDb 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden