George Clooney: Jeg gør rent, vasker tøj og passer vores tvillinger

George Clooney som gæst på Jimmy Kimmels talkshow

George Clooney som gæst på Jimmy Kimmels talkshow

Foto: Ritzau Scanpix
Superstjernen røber på TV, hvad han har fået tiden til at gå med under corona-pandemien

59-årige George Clooney er snart aktuel med sin nye film "Midnight Sky" på Netflix, og i den anledning var han gæst hos den store, amerikanske talkshow-vært Jimmy Kimmel. Ud over at tale om filmen fortalte George Clooney også lidt om livet hjemme hos ham, hans hustru Amal og parrets treårige tvillinger, Alexander og Ella.

 

Clooneys hemmelighed

Clooney røbede blandt andet, at hans hjemmekontor under pandemien faktisk er lavet om til et børneværelse - og at han bruger en stor del af tiden på at klare de huslige pligter: Vaske gulvene, klare vasketøjet, lave mad, vaske op. Men han har også fået tid til at give sit hus træbeskyttelse.

Under den netop overståede Thanksgiving tryllede George Clooney i køkkenet med at lave stegt kalkun. Hans hemmelighed: "Rigeligt smør!"

Tvillingerne taler italiensk

Men der har selvfølgelig også skullet arbejdes ude af huset ind imellem. Så der har været brug for assistance for familiens barnepige, som er italiener. Det har betydet, at tvillingerne Ella og Alexander faktisk er begyndt at tale en lille smule italiensk - noget, som ingen af forældrene forstår. Og det morer George Clooney en del.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

  

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden