George Clooneys hustru roser brudekjoledesigneren

Amal Alamuddin og George Clooney ved den borgerlige vielse.

Amal Alamuddin og George Clooney ved den borgerlige vielse.

Foto: AOP
- Ingen kunne have gjort det bedre, siger Amal Alamuddin om designeren Oscar de la Renta, der skabte hendes flotte brudekjole.

Mens kvinder verden over misunder Amal Alamuddin, at hun er løbet med den mand, de fleste kvinder har sukket over i årevis, taler selvsamme Amal om en mand, som enhver kvinde ønsker at kramme.

Og nej det er ikke hendes nyerhvervede husbond, skuespilleren George Clooney.

Det er såmænd manden, der har lavet hendes brudekjole - designeren Oscar de la Renta!

- George og jeg ønskede et bryllup, der var romantisk og elegant, og jeg kan ikke forestille mig, at nogen anden kunne have været bedre til at indfange det i en kjole end Oscar, siger Amal Alamuddin til modemagasinet Vogue.

Den smukke 36-årige menneskerettinghedsadvokat blev i weekenden gift med George Clooney ved et overdådigt bryllup i Venedig - først ved en vielse lørdag aften, hvor bruden var iført sin cremefarvede Oscar de la Renta-kjole, der er en udsøgt sag af elfenbenfarvet tyl applikeret med fjorten meter Chantilly Lace blonde og broderi af perler og krystaller. Mandag sagde parret igen "I do" ved en borgerlig vielse, hvor bruden var iklædt et smukt, enkelt Stella McCartney-sæt.

George Clooney og Amal Alamuddin har i øvrigt solgt billederne fra deres bryllup til Hello Magazine og People Magazine og vil ifølge Metroxpress donere pengene til velgørenhed.

Amal Alamuddin og George Clooney pryder forsiden af det nye nummer af People Magazine.
Foto: Faksimile af People Magazine

Amal Alamuddin og George Clooney pryder forsiden af det nye nummer af People Magazine.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden