Fredag, 2. august 2013 — af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Gwyneth Paltrow: Giv dig selv skemalagte forkælelser

Skuespilleren Gwyneth Paltrow har tyet til ekstremer i fortiden, for at holde sin krop sund og rask.
Gwyneth Paltrow
Foto: AOP
Skuespilleren Gwyneth Paltrow har tyet til ekstremer i fortiden, for at holde sin krop sund og rask.

Den 40-årige skuespiller Gwyneth Paltrow er ikke for fin til at indrømme, at hun faktisk mener, at hun har en numse som en 22-årig stripper. Nu afslører den blonde skønhed, der er mor til to, i en klumme i avisen The Telegraph, hvad der har været årsagen til, at hun kan holde sig i så god form.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De fleste har nok allerede hørt om hendes ultra-sunde diæter, men stjernen, der er aktuel i filmen Iron Man 3, indrømmer dog overraskende nok, at hun sagtens kan finde på at synde, og faktisk opmuntrer andre til at gøre det samme.

- Hold dig væk fra forarbejdede fødevarer, selv om det at skære dem helt væk ikke er sjovt, og i værste fald kan føre til et orgie. Giv dig selv skemalagte forkælelser – jeg tager ofte et glas rødvin om aftenen, og jeg ryger en cigaret hver lørdag. Jeg elsker disse øjeblikke, fordi de bare er uartige i den rette mængde. Den balance holder dig dynamisk. Du bliver trods alt nødt til at leve livet, skriver hun.

Advarer mod udrensningskure

Men selvom det lyder meget ligetil, så indebærer Gwyneth Paltrows livsstil en intens forpligtelse i forhold til slankekure og en årlig udrensningskur. Skuespilleren anbefaler i høj grad, at man udrenser sit system for giftstoffer, men hun advarer samtidig mod specifikke typer af udrensningskure, som hun er blevet decideret tosset af at have prøvet.

- Jeg har tidligere været på juice-kure, og i tyverne var jeg på en super-udrensningskur, som efter ti dage fik mig til at hallucinere. Vær beredt: En juice-detox kan smadre dit stofskifte, og føre til en fremtidig vægtøgning, skriver Gwyneth Paltrow.

I stedet opfordrer skuespilleren til mindre ekstreme former for kure. Selv har hun i år forsøgt sig med en tre uger lang kur, hvor tilsætningsstoffer og forarbejdede fødevarer var forbudt og det vel at mærke uden at hallucinere.

LÆS OGSÅ:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden