Harry og Meghan får støtte fra "reserve-farmor"

Helen Mirren, prins Harry, hertuginde Meghan

Helen Mirren, prins Harry, hertuginde Meghan

Foto: Mega
74-årige Helen Mirren er ikke ubekendt med rollen som dronning - på film. Og hun har sin helt egen mening om Harry og Meghan

Den britiske filmstjerne Helen Mirren høstede international triumf og en Oscar med sin rolle som dronning Elizabeth II i filmen "The Queen", hvor man bl.a. skildrer begivenhederne omkring prinsesse Dianas død - og hvordan dronningen håndterede situationen. 

 

Fuld støtte til Harry og Meghan

Det er derfor ikke overraskende, at mange i den seneste tid har spurgt Helen Mirren, hvad hun mener om situationen hos de britiske kongelige - og ikke mindst prins Harry og hertuginde Meghans beslutning om at trække sig tilbage fra de royale pligter. For mens dronning Elizabeth kun kan udtale sig meget begrænset om situationen, kan prins Harry glæde sig over, at der er fuld støtte til ham og Meghan fra hans "reserve-farmor",  Helen Mirren.

 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Jeg tror, det er et tab for os alle sammen, at de forlader England. Men samtidig er jeg sikker på, at deres beslutning om at rejse er helt rigtig. Jeg er sikker på, at alt løser sig, og at tabloid-aviserne glemmer hende - og når de  overvinder chokket over, ikke at have nogen som hende at angribe, vil de finde et andet offer .... sandsynligvis mig, siger Helen Mirren med et skævt smil.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden