Harry Potter-skuespilleren Daniel Radcliffe lider af kronisk hovedpine

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Foto: Jacob Ljørring
Daniel Radcliffe, der spiller hovedrollen i de berømte troldmands-film, lider af kronisk hovedpine og må tage blodtryksmedicin.

Daniel Radcliffe får med jævne mellemrum taget et elektrokardiogram (ECG) af sin hjertefunktion og er nødt til at tage medicin mod for højt blodtryk, fremgår det af en artikel på websitet Female First.

Den 25-årige Harry Potter-skuespiller lider af kronisk hovedpine.

- Jeg er nødt til dagligt at tage medicinen og få lavet et ECG af og til, men bare rolig, jeg er helt okay, siger han.

Daniel Radcliffe kan takke Harry Potter-filmene for sin verdensberømmelse, og han indrømmer, at han altid har sat sig selv under et voldsomt præstationspres, fordi han frygtede, at karrieren ville være forbi, når filmserien sluttede.

- Jeg tror, jeg er nødt til at lægge det pres på mig selv, fordi jeg gerne vil gøre det så godt som muligt. Det er sandsynligvis ikke den sundeste måde at leve på, men ærligt talt har alle de interview, jeg har givet, siden jeg blev 20 år, handlet om min eventuelle frygt for fiasko. Når man bliver konfronteret med den mulighed hele tiden, begynder man at reagere på det. Min egen reaktion har altid været at sparke imod og tænke: Nu kan jeg lige så godt være modig og tage nogle interessante valg og se, hvad det bringer mig, siger Daniel Radcliffe.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden