Harry Potter-stjernen Emma Watson får flot filmrolle

Emma Watson.

Emma Watson.

Foto: AOP
Emma Watson, der spillede Hermione Granger i ”Harry Potter”-filmene, får nu en hovedrolle i en Disney-film.

Skuespilleren Emma Watson, der fik sit gennembrud som barnestjerne i ”Harry Potter”-filmene, hvor hun spillede Hermione Granger, har nu fået endnu en stor rolle på film.

Det skriver Hollywood Reporter.

Emma Watson offentliggjorde mandag på sin Facebookprofil, at hun skal spille rollen som Belle i en ny udgave af Disney-klassikeren ”Skønheden og udyret”, der fik premiere som tegnefilm i 1991.

Emma Watson skal have sangundervisning

- Endelig kan jeg fortælle jer, at jeg skal spille Belle i Disneys nye ”Skønheden og udyret”! Den var sådan en stor del af min barndom, at det virker helt surrealistisk, at jeg skal danse til ”Be Our Guest” og synge ”Something There”. Mit seksårige jeg er helt oppe at køre, skriver Emma Watson og tilføjer, at hun snart skal begynde til sangundervisning.  

Den nye udgave bliver en såkaldt ”live-action”-film på samme måde som ”Alice i eventyrland” fra 2010, hvor blandt andre Johnny Depp og Helena Bonham Carter spillede med. 

Emma Watson skal instrueres af Bill Condon, der også står bag ”The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1/Part 2”, og optagelserne starter i år. Hvornår filmen ventes at være færdig, melder historien endnu ikke noget om.

Se, hvordan traileren til en såkaldt "live action"-film ser ud - herunder er det "Alice i eventyrland" fra 2010:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden