Onsdag, 6. januar 2021 - af Malan Joensen

Harry Potter-stjernes baby indlagt med coronavirus

Jessie Cave spillede Lavender Brown i tre "Harry Potter"-film.
"Harry Potter"-stjernen Jessie Cave, 33, har de seneste dage fået coronavirus helt tæt ind på livet.   Hendes tre måneder gamle søn Abraham er nemlig indlagt på hospitalet, fordi han er testet positiv.   Det fortæller hun ifølge Hello Magazine på Instagram, hvor hun viser et billede fra hospitalet.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  - Jeg så nyheden om lockdown fra en isolationsstue på hospitalet. Det stakkels barn er covid-positivt. Han er ok og klarer det godt, men de er heldigvis årvågne og påpasselige, skriver Jessie, der også roser sygehuspersonalet og det britiske sundhedsvæsen som helhed for den store indsats, der bliver gjort.   
  Den nyhed, hun henviser til, handler om endnu en nedlukning af det britiske samfund og en tale til nationen fra premierminister Boris Johnson, hvori han kraftigt opfordrer befolkningen til at holde sig hjemme.    Ifølge harrypotter.fandom.com spillede Jessie Cave rollen som Lavender Brown i filmene "Harry Potter og Halvblodsprinsen" samt begge "Harry Potter og Dødsregalierne"-filmene. Ud over skuespillergerningen arbejder hun også som illustrator. Sammen med Alfie Brown har hun også børnene Donnie, 5 år, og Margot, 3 år.    Se billeder af Jessie Cave henholdsvis i rollen som Lavender Brown og i nyere tid i galleriet ovenfor.   
         

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden