Torsdag, 25. februar 2016 — af af Juliane Olsen

Højgravide Liv Tyler viste maven ved prisuddeling

Liv Tyler
Skuespilleren Liv Tyler viste sin højgravide frem, da hun tirsdag deltog i prisuddelingen ELLE Style Awards i London.
Foto: AOP
Skuespilleren Liv Tyler er gravid med sit tredje barn, og hun viste sin store mave frem ved ELLE Style Awards i London.

Den 38-årige skuespiller Liv Tyler venter lige nu sit tredje barn med sin forlovede David Gardner, og det var ikke til at skjule ved en prisuddeling forleden.
 
Liv Tyler var klædt i en kropsnær, koboltblå kjole, da hun deltog i ELLE Style Awards i London, hvor hun vandt prisen som årets bedste TV-skuespillerinde.
 
Skuespilleren lagde hænderne rundt om maven, da hun poserede på den røde løber i den stropløse kjole med slæb ifølge Daily Mail.
 
LÆS MERE: Liv Tyler skilt
 

Liv Tyler tog ringen af
Det mørke hår var stylet i sideskilning og emmede af Hollywood-glamour, og indenfor poserede Liv Tyler med sin forlovede.
 
Han var klædt i et jakkesæt, der komplementerede hans gravide kvindes påklædning, der dog i første omgang havde taget forlovelsesringen af.
 
Ringen var ikke at se på Liv Tylers finger på den røde løber, men den kom på igen, da hun var inde i bygningen.
 

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

 
Liv Tyler annoncerede graviditet
Parret kunne glædestrålende annoncere nyheden om, at der var endnu et barn på vej på det sociale medie Instagram tilbage i januar.
 
Liv Tyler skrev, at storken snart var på vej til hende og hendes forlovede under et sort-hvidt-billede af sig selv i en silke-underkjole på stranden.
 
Her skrev hun, at der var endnu en lille Tyler-Gardner-baby i hendes mave, og at hun var taknemmelig for at kunne udvide familien igen.
 

Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden