Højgravide Liv Tyler viste maven ved prisuddeling

Skuespilleren Liv Tyler viste sin højgravide frem, da hun tirsdag deltog i prisuddelingen ELLE Style Awards i London.

Skuespilleren Liv Tyler viste sin højgravide frem, da hun tirsdag deltog i prisuddelingen ELLE Style Awards i London.

Foto: AOP
Skuespilleren Liv Tyler er gravid med sit tredje barn, og hun viste sin store mave frem ved ELLE Style Awards i London.
Den 38-årige skuespiller Liv Tyler venter lige nu sit tredje barn med sin forlovede David Gardner, og det var ikke til at skjule ved en prisuddeling forleden.
 
Liv Tyler var klædt i en kropsnær, koboltblå kjole, da hun deltog i ELLE Style Awards i London, hvor hun vandt prisen som årets bedste TV-skuespillerinde.
 
Skuespilleren lagde hænderne rundt om maven, da hun poserede på den røde løber i den stropløse kjole med slæb ifølge Daily Mail.
 
 

Liv Tyler tog ringen af

Det mørke hår var stylet i sideskilning og emmede af Hollywood-glamour, og indenfor poserede Liv Tyler med sin forlovede.
 
Han var klædt i et jakkesæt, der komplementerede hans gravide kvindes påklædning, der dog i første omgang havde taget forlovelsesringen af.
 
Ringen var ikke at se på Liv Tylers finger på den røde løber, men den kom på igen, da hun var inde i bygningen.
 
 

Liv Tyler annoncerede graviditet

Parret kunne glædestrålende annoncere nyheden om, at der var endnu et barn på vej på det sociale medie Instagram tilbage i januar.
 
Liv Tyler skrev, at storken snart var på vej til hende og hendes forlovede under et sort-hvidt-billede af sig selv i en silke-underkjole på stranden.
 
Her skrev hun, at der var endnu en lille Tyler-Gardner-baby i hendes mave, og at hun var taknemmelig for at kunne udvide familien igen.
 
Foto: AOP

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden