2. maj. 2022
Af Stine Schou

Hollywoodkolleger elsker det: Gammelt billede af Tom Hanks får tusindvis af reaktioner

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/tom_hansk_mega.jpg
Foto: MEGA
Hollywoodstjerner på stribe sender en ren lovestorm mod Tom Hanks kone, Rita Wilson, der har delt et 34 år gammelt billede.

Tom Hanks' kone, Rita Wilson, har delt et billede på sin Instagramprofil, fra parrets bryllup for 34 år siden.

https://imgix.billedbladet.dk/hanks_wilson_2021.jpg
Tom Hanks og Rita Wilson i 2021.
Foto: MEGA

På billedet, der har fået over 2.000 kommentarer, kan man se Rita Wilson i en utraditionel lårkort brudekjole, og det nygifte par stråler af lykke. Det har fået en lang række Hollywoodstjerner til tasterne, og de sender en storm af kærlige ord og hjerte-emojis efter parret.

Blandt dem, der hylder Tom Hanks og Rita Wilsons lange ægteskab, er Jennifer Aniston, Julianne Moore, Kate Hudson, og Elizabeth Perkins, der spillede sammen med Tom Hanks i "Big" fra 1988. Hun sender også en hilsen til parret i kommentarsporet.

"Jeg var med til jeres bryllup og det er utroligt, at der er gået 34 år, for I ser ligeså lykkelige og strålende ud i dag, som dengang. Rigtig glædelig bryllupsdag til det mest fantastiske par".

https://imgix.billedbladet.dk/hanks_perkins.jpg
Tom Hanks og Elizabeth Perkins spillede sammen i "Big" i 1988.
Foto: MEGA

Tom Hanks og Rita Wilson har på grund af deres lange ægteskab, fremstået som et af Hollywoods urokkelige par. De mødte hinanden på optagelser i 1981, men dengang var Tom Hanks gift med Samatha Lewes. I 1985 førte filmoptagelser så Tom og Rita sammen igen, og denne gang var der ingen vej udenom.

https://imgix.billedbladet.dk/elizabeth_perkins.jpg
Elizabeth Perkins i 2019.
Foto: MEGA

Det sagde bare "Bang"

I følge People.com har Tom Hanks sagt om mødet med sin kommende kone:

- Rita og jeg kiggede bare på hinanden - bang - det var det. Jeg spurgte Rita, om det var ægte for hende, og vi kunne bare ikke benægte det.

Tom Hanks og Samantha Lewes gik fra hinanden, og i 1986 dukkede Tom og Rita så op på den røde løber som par for første gang.

Og Tom Hanks har fundet opskriften på at holde liv i kærligheden ved at bruge sin humor.

- Han får mig altid til at grine. Han er god til at fortælle historier, har Rita Wilson fortalt i et interview med Kelly Clarkson.

Sammen har parret to børn og derudover har Tom Hanks to børn fra sit ægteskab med Samantha Lewes. Hun døde i 2002 af kræft i en alder af blot 49 år.

Læs mere om: