Onsdag, 20. november 2013 — af Hanne Rask

Hollywood-stjerner bruger ikke sociale medier

 ville ikke have spor imod, at der ikke var noget, der hed sociale medier.
ville ikke have spor imod, at der ikke var noget, der hed sociale medier.
Foto: AOP
De sociale medier er en pestilens for de, der i forvejen får rigeligt med opmærksomhed.

Stod det til nogle af verdens største kendisser, skulle der ikke være noget, der hed Twitter, Facebook og Instagram.

Stjernerne får nemlig rigeligt med opmærksomhed i forvejen og ville aldrig selv berette nogen steder, hvor de opholder sig.

Ekstra Bladet har samlet udtalelser fra amerikanske superstjerner, der helst ville være foruden alt der hedder sociale medier.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Hvorfor i himlens navn ville man være på Twitter som kendt? Det værste, man kan gøre, at blive mere tilgængelig. Derinde bliver man tilgængelig for alle, siger George Clooney.

Og den holdning er han ikke alene om.

Også kollegaen Sandra Bullock fortæller, at hun afholder sig fra at være på Twitter, fordi hun ikke vil have nogen til at vide, hvor hun er.

Bliver afsløret på Twitter

Men så er der selvfølgelig dem, der bliver afsløret af andre:

- Twitter ødelægger så meget for mig hver eneste dag. Folk skriver hele tiden: ”Jeg sidder ved siden af Kristen Stewart lige nu”, og så kommer paparazzierne rendende, har Twilligt stjernen sagt.

Lidt anderledes forholder det sig for hele verdens Pretty woman, Julia Roberts, der erkender at være en lille smule nysgerrig. Hun betegner de sociale medier som candyfloss.

- Det ser så fristende ud, og du kan ikke modstå at komme i gang, men så ender du med klistrede fingre, og det varede kun et øjeblik, siger hun.

Vil hellere se folk i virkeligheden

James Bond-skuespilleren, Daniel Craig, finder langt mere mening i at mødes med folk i det virkelige liv.

- Jeg er hverken på Facebook eller Twitter. ”Vågnede op i morges. Spiste et æg”? Hvorfor er det relevant for nogen? Socialt netværk? Bare ring til hinanden og gå ned på pubben og få noget at drikke, siger han.

Og så er der dem, der er så ”heldige”, at de slet ikke aner, hvordan man betjener en computer. Brad Pitt er en af dem, siger han - og hans kone, Angelina Jolie, påstår, at hun ikke engang ved, hvordan man tænder for den, og Brads ekskone Jennifer Aniston siger nøjagtig det samme:

­- Jeg er virkelig en computer-analfabet. Når jeg ser folk bruge deres Blackberrys, og de betjener dem, som piger betjener en hårtørrer, bliver jeg helt målløs, har hun sagt.

På BILLED-BLADET ER VI IKKE BANGE FOR DE SOCIALE MEDIER:

DU KAN LIKE OS PÅ FACEBOOK

ELLER FØLGE NYHEDERNE PÅ TWITTER HER

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden