Hollywood-veteranen Kim Novak mobbes for sit udseende

Kim Novak.

Kim Novak.

Foto: AOP
Den aldrende Hitchcock-stjerne har fået negative reaktioner, efter hun viste sit ansigt frem til årets Oscar-uddeling.

Det er 56 år siden, at Kim Novak blev berømt for sin rolle og sit smukke udseende i Hitchcock-filmen ”Vertigo”, og som ved alle andre har årene naturligvis sat sine spor på Hollywood-stjernen.

Da 81-årige Novak uddelte en pris sammen med Matthew McConaughey til Oscar-uddelingen i marts, var det dog tydeligt, at hendes udseende var blevet hjulpet lidt på vej – og det gik ikke ubemærket hen blandt flere TV-seere.

Efterfølgende blev Kim Novak nemlig udsat for mobning og onde ord om, hvordan hun så ud. Det tog hårdt på den aldrende skuespiller, især da Donald Trump meldte sig på banen.

Milliardæren skrev på Twitter, at hun burde sagsøge sin plastickirurg, og det har fået Kim Novak til at svare tilbage i et åbent brev på Facebook.

Det slog hårdt

- Jeg forlod ikke mit hjem i Oregon i flere dage. Det slog mig lige så hårdt, som det gør med børn og teenagere, som bliver mobbet. Men jeg vil ikke længere holde mig tilbage fra at svare igen mod bøller. Vi kan ikke lade folk påvirke vores liv på den måde, fortæller Novak ifølge People.

Hollywood-veteranen indrømmer, at hun har fået sprøjtet fedt ind i kinderne, men at hun ikke har fået et ansigtsløft.

- Efter min mening har folk ret til at se så godt ud som muligt, og jeg har det bedst, når jeg ser godt ud, fastslår hun.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden