12. sep. 2012
Af af John Lautrup

Hollywoodstjernen Gwyneth Paltrows snavsede børn

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow
Foto: AOP
Gwyneth Paltrow har det helt fint med, at hendes børn er lidt nussede. Snavs er godt for deres helbred, mener hun.

Sorte negle og mudder i håret. Børn har kun godt af at tumle sig i jord og snavs, mener den amerikanske skuespiller, Gwyneth Paltrow, ifølge BT.

- Nogle gange er det helt i orden at lade sine børn lege i skidtet. Det er godt for deres immunforsvar, siger Gwyneth Paltrow, som har Apple på otte år og Moses på seks år med forsangeren i "Coldplay", Chris Martin.

Filmpublikummet har ikke set alverden til Gwyneth Paltrow i de senere år, hvor hun har koncentreret sig om at være en god mor.

- Jeg havde heldigvis opnået en hel masse, før jeg fik børn, så nu kan jeg fokusere på dem, har hun tidligere sagt til Femina.

- Når jeg får mulighed for at lave en god film, så er det fedt, hvis jeg kan. Og hvis jeg ikke kan, så er der bare ikke noget at gøre ved det. Jeg sidder ikke og ærgrer mig over det, fortæller den snart 40-årige skuespiller, som i en alder af 27 år vandt en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle i "Shakespeare in love".

- Man har en idé om, at man skal opnå en masse for at være noget værd. Det er på ingen måde sandt. Det handler om, hvordan man ser sig selv. Men jeg fik lavet et godt stykke arbejde, inden jeg fandt ud af, at jeg ikke hele tiden behøvede at bevise mit værd., siger hun.

Læs mere om: