19. nov. 2017
Af Laura Dalgård Hansen

Husker du Alene Hjemme: Nu kan du rejse i Kevin McCallisters fodspor

Macaulay Culkin i "Alene Hjemme 2"
Macaulay Culkin i "Alene Hjemme 2"
Foto: All Over
Det er 25 år siden, at ”Alene Hjemme 2: Glemt i New York” havde premiere, og nu inviterer Hotel Plaza fans af filmen til at gå i Kevin McCallisters fodspor i New York.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og for mange betyder det et gensyn med de skønne ”Alene Hjemme”-film. Men i år er der mulighed for at opleve "Alene Hjemme 2: Glemt i New York" helt tæt på.

Det er nemlig 25 år siden, at filmen havde premiere. Og New Yorks Hotel Plaza, som spiller en central rolle i filmen, giver derfor fans mulighed for at gå i Kevin McCallisters fodspor og opleve byen (næsten), som den lille dreng gjorde det for 25 år siden.

Roomservice

Prisen for at leve som Kevin begynder ved 895 dollars. Og det er kun en smule mindre end det beløb, som Kevin McCallister brugte på roomservice med sin fars kreditkort i filmen.

Med oplevelsen får man blandt andet en kæmpe is magen til den, Kevin bestiller i filmen – og præcis som Kevin oplever det, bliver den naturligvis leveret med roomservice.

Selv om den amerikanske præsident, Donald Trump, har en mindeværdig gæsteoptræden i filmen, inkluderer jubilæumsoplevelsen dog ikke et besøg med USA's førstemand.

Alene Hjemme
Foto: All over

Læs mere om: