9. dec. 2022 (Opd. 4. dec. 2023)
Af Christinna Braun

Husker du banditterne fra Alene Hjemme-filmene? Sådan ser de ud i dag

Marv og Harry i "Alene Hjemme".
Joe Pesci og Daniel Stern spillede indbrudstyvene Harry og Marv i "Alene Hjemme"-filmene i 90'erne.

De kaldte sig selv ” Wet Bandits” (Våde Banditter, red.), og de er måske de mest uheldige indbrudstyve i verdenshistorien… Harry og Marv mødte i hvert fald deres overmand i ”Alene Hjemme”-filmene, hvor drengen Kevin McCallister ved et tilfælde ender alene hjemme… To gange.

De to første ”Alene Hjemme”-film fra 1990 og 1992 havde Macaulay Culkin i hovedrollen som drengen Kevin, der med opfindsomme og kreative metoder får bugt med de to indbrudstyve Harry og Marv.

I dag er skuespilleren bag Harry, Joe Pesci, og skuespilleren bag Marv, Daniel Stern, fyldt henholdsvis 80 og 66 år, og de har begge holdt ved skuespillet siden de ikoniske 90’er-film.

Se hvordan Harry og Marv fra ”Alene Hjemme”-filmene ser ud i dag i galleriet over artiklen.

Joe Pesci var også med i andre store 90’er-hit som ”Goodfellas” og ”Casino”. Derudover brillerede han også i rollen som Joey LaMotta i 80’er-dramaet ”Raging Bull”.

Så sent som i 2020 blev Joe Pesci nomineret til en Guild-pris i kategorierne ”Outstanding Supporting Actor” og ”Outstanding Ensemble” for sin rolle i ”The Irishman”.

Daniel Stern er blevet i komedie-genren og har lavet både film og serier, siden han begyndte sin skuespilkarriere i slutningen af 70’erne.

Se hvordan Harry og Marv fra ”Alene Hjemme”-filmene ser ud i dag i galleriet over artiklen.

Læs mere om: