Fredag, 9. december 2022 - af Christinna Braun

Husker du banditterne fra Alene Hjemme-filmene? Sådan ser de ud i dag

Marv og Harry i "Alene Hjemme".
Joe Pesci og Daniel Stern spillede indbrudstyvene Harry og Marv i "Alene Hjemme"-filmene i 90'erne.

De kaldte sig selv ” Wet Bandits” (Våde Banditter, red.), og de er måske de mest uheldige indbrudstyve i verdenshistorien… Harry og Marv mødte i hvert fald deres overmand i ”Alene Hjemme”-filmene, hvor drengen Kevin McCallister ved et tilfælde ender alene hjemme… To gange.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De to første ”Alene Hjemme”-film fra 1990 og 1992 havde Macaulay Culkin i hovedrollen som drengen Kevin, der med opfindsomme og kreative metoder får bugt med de to indbrudstyve Harry og Marv.

I dag er skuespilleren bag Harry, Joe Pesci, og skuespilleren bag Marv, Daniel Stern, fyldt henholdsvis 79 og 65 år, og de har begge holdt ved skuespillet siden de ikoniske 90’er-film.

Se hvordan Harry og Marv fra ”Alene Hjemme”-filmene ser ud i dag i galleriet over artiklen.

Joe Pesci var også med i andre store 90’er-hit som ”Goodfellas” og ”Casino”. Derudover brillerede han også i rollen som Joey LaMotta i 80’er-dramaet ”Raging Bull”.

Så sent som i 2020 blev Joe Pesci nomineret til en Guild-pris i kategorierne ”Outstanding Supporting Actor” og ”Outstanding Ensemble” for sin rolle i ”The Irishman”.

Daniel Stern er blevet i komedie-genren og har lavet både film og serier, siden han begyndte sin skuespilkarriere i slutningen af 70’erne.

Se hvordan Harry og Marv fra ”Alene Hjemme”-filmene ser ud i dag i galleriet over artiklen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden