Lørdag, 7. juni 2014 — af Karina Didriksen

Jane Fonda hyldet af Hollywood-stjerner

Jane Fonda.
Jane Fonda.
Foto: AOP
Den 76-årige skuespiller var rørt over at modtage den fornemme Life Achievement Award ved en ceremoni i Los Angeles.

Flere Hollywood-stjerner stimlede sammen i Dolby Theatre i Los Angeles, da det Amerikanske Filminstitut torsdag hyldede Jane Fonda med den 42. Life Achievement Award.

Den 76-årige skuespiller har en lang karriere bag sig, og i løbet af aftenen blev der både vist gamle filmklip og interview med Jane Fonda.

Hendes berømte kolleger gik også på scenen for at sige et par ord om hende, skriver People.

- Du lever det liv, så mange af os drømmer os, lød det fra Sandra Bullock, mens Meryl Streep fortalte, at hun stadig udfører Fondas træningsvideoer og ser hende som en storesøster.

- Du er et smukt eksempel på, hvordan man styrer en karriere i Hollywood, sagde Cameron Diaz endvidere, hvorefter Sally Field indrømmede, at hun har forsøgt som en sindssyg på at følge i Fondas fodspor.

Husk at være nysgerrig

Til sidst var det Jane Fondas tur til at komme op på scenen. Her fik hun overrakt den fornemme pris af Michael Douglas, og hun takkede designeren Vera Wang for sit outfit.

- Jeg reflekterer over min karriere og de mange kreative mennesker, jeg har arbejdet sammen med. Jeg ville bare ønske, at jeg havde stillet flere spørgsmål, sagde Jane Fonda og tilføjede:

- Bliv ved med at være nysgerrig og interesseret. Det er meget vigtigere være interesseret end at være interessant.

Tidligere modtagere af prisen er blandt andre Barbra Streisand, Morgan Freeman og Jana Fondas far, Henry Fonda.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden