4. aug. 2015
Af Juliane Olsen

Jane Seymour faldt i søvn under elskovsscene med Roger Moore

Jane Seymour
Skuespilleren Jane Seymour var ikke vild med at indspille elskovsscene med Roger Moore under "Live And Let Die" og endte faktisk med at falde i søvn, fordi indspilningerne trak ud.
Foto: AOP
Under indspilningen til James Bond-filmen ”Live And Let Die” faldt Jane Seymour i søvn, da hun skulle indspille elskovsscene med Roger Moore.

Den 64-årige skuespiller Jane Seymour fik sit store gennembrud med rollen som Bond-pigen Solitaire i ”Live And Let Die” fra 1973.

Dog var hun ikke helt veloplagt, da hun skulle indspille elskovsscenen med Roger Moore undervejs, for her endte hun nemlig med at falde i søvn.

- Det var så pinligt at være i sengen med Roger Moore i forbindelse med elskovsscenen. Vi måtte lave den så mange gange, at jeg faldt i søvn under en af de mange pauser, siger Jane Seymour ifølge contactmusic.com.

LÆS MERE: Jane Seymour: Jeg ved ikke, om jeg skal giftes igen

Jane Seymour og Roger Moore drak te

Skuespilleren græmmede sig selvfølgelig over, at hun faldt i søvn, men hun mener, at skylden var lysholdets, der lod hende slappe af i sengen, mens de lavede nogle justeringer.

Jane Seymour blev ikke vækket, før holdet igen var klar til optagelser, hvorefter hun blev budt en kop te, og faktisk findes der i dag et billede, hvor hun drikker den med Roger Moore i sengen.

Læs mere om: