23. maj. 2016
Af Karina Didriksen

Jennifer Aniston afslører sine kostvaner

Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston.
Foto: AOP
Hollywood-stjernen Jennifer Aniston ser smukkere ud end nogensinde, og nu løfter hun sløret for, hvad hun spiser for at holde den slanke linje.

Selv om Jennifer Aniston er rundet 47 år, har hun stadig en krop, som mange kvinder 20 år yngre drømmer om at få.

”Venner”-stjernens veldrejede figur er dog ikke kommet af sig selv – det kræver rigelige mængder motion og en sund livsstil at holde den slanke linje ved lige.

I et interview med det amerikanske magasin People løfter Jennifer Aniston sløret for, hvad hun spiser i løbet af en dag.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Jennifer Anistons sunde madvaner

Skuespilleren starter dagen med et glas varmt citronvand. Derefter drikker hun en kop kaffe med skummetmælk og stevia, og så indtager hun senere en protein-shake med bær, kakaopulver og chokolademandelmælk.

I løbet af dagen spiser hun hårdkogte æg som en snack, tun med linsesalat, ostestave eller en kop suppe om eftermiddagen og så en pastaret med kylling til aftensmad. Sidst men ikke mindst drikker hun masser af vand.

- Det er sjovt, for der er en virkelig hurtig overgang fra at være ligeglad, til at man pludselig skal være meget opmærksom på, hvad man fylder sin krop med, og hvordan man sover og passer på sig selv. Man kan slippe af sted med meget mere, når man er i 20’erne, siger Jennifer Aniston til det amerikanske ugeblad People.

Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston.
Foto: AOP

Læs mere om: