4. aug. 2013
Af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Jennifer Aniston: Jeg skulle være gået i terapi

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Foto: AOP
Skuespilleren Jennifer Aniston fortæller i et nyt interview om sit liv i 30erne, sit kærlighedsliv, og hvorfor hun mener, at hun skulle være gået i terapi.

Den 44-årige skuespiller Jennifer Aniston taler åbent om sit kærlighedsliv og sine svære år i 30’erne i et nyt interview med Glamour magazine. Ligeledes bliver forholdet til Justin Theroux, hendes holdning til terapi og personlige stil bragt på banen.

I interviewet fortæller stjernen sammen med sin medspiller Jason Sudeikis fra filmen Familien Miller… langt over grænsen om deres liv i 30erne. Hvert årti i Jennifer Anistons liv bliver vurderet, og her får 20erne mærkatet ’OK’, mens hun tøver mere med at sætte en fællesnævner for sine 30ere.

Dette var nemlig i løbet af dette årti i hendes liv, at hun giftede sig med Brad Pitt, og efterfølgende måtte håndtere skilsmissen fra ham. Det gjorde heller ikke tingene nemmere, at han efter bruddet under massiv mediebevågenhed indledte et forhold til Angelina Jolie, som han mødte under indspilningen af filmen Mr. and Mrs. Smith, mens han stadig var gift med Jennifer Aniston.

- Gå i terapi. Ryd op i al lortet. Ryd op i alle giftstofferne og larmen. Forstå hvem du er. Uddan dig selv i selvet, lyder Jennifer Anistons råd til sit jeg i 30erne.

Lykke er et valg

Skuespilleren har også fundet ud, at der ikke er det store formål med at fortryde noget i sit liv, og derfor er hendes velbefindende blevet betydeligt forbedret. Hun mener faktisk, alle kan blive lykkelige, hvis de virkelig elsker sig selv, og at det netop er det, som gør, at man kan tiltrække fremtidige partnere.

- Du kan gøre en del ting om. Hvis du ikke er lykkelig, kan du blive lykkelig. Lykke er et valg. Det er det, jeg virkelig føler. Ligesom når venner nægter at blive lykkelige, nægter at rejse sig over det sted, hvor de er, siger hun.

Jennifer Aniston er nu i 40erne, og hun udtaler, at hun er lykkelig i sit forhold med Justin Theroux. Hendes seneste film Familien Miller… langt over grænsen får dansk premiere den 15. august.

Læs mere om: