Jennifer Aniston: Vild med kærestens øjne

Justin Theroux og Jennifer Aniston.

Justin Theroux og Jennifer Aniston.

Foto: AOP
”Venner”-stjernen kan ikke stå for sin forlovede Justin Theroux’ brune øjne.

Næsten lige siden, at Jennifer Aniston begyndte at date skuespilleren Justin Theroux, har der været rygter om, at parret er gået fra hinanden.

For nyligt dukkede Hollywood-parret dog endnu en gang op hånd i hånd til et arrangement i Los Angeles, hvor de skød alle rygterne i sænk.

Det var til en fest, hvor de fejrede, at 42-årige Justin Theroux har landet forsiden på magasinet Details - med et billede, som i den grad har fået Jennifer Anistons godkendelse.

Smuk og yndefuld

- Det er så fantastisk. Han er bare så smuk og pæn i mine øjne, og jeg elsker, at hans øjne fremtræder så smukt på billederne, for de øjne slår benene væk under mig hver dag, fortæller den 45-årige ”Venner”-stjerne ifølge magasinet Marie Claire og tilføjer:

- Jeg roser ham for hans mod. Det her er ikke normalt for ham. Han er så yndefuld og yderst venlig, og han bliver bare bedre år for år.

Parret har været forlovet i to år, og i juni fortalte en hemmelighedsfuld Justin Theroux til Daily Mail, at de ikke havde tænkt sig at fortælle pressen, hvornår brylluppet kommer til at finde sted.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden