6. maj. 2015
Af Juliane Olsen

Joan Collins er blevet optaget i prestigefyldt kendisklub

Joan Collins
Skuespilleren Joan Collins er netop blevet optaget i Friars Club.
Foto: AOP
Skuespilleren Joan Collins er netop blev slået til ridder, og nu er hun også blevet optaget i den eksklusive loge Friars Club.

Den 81-årige Joan Collins blev i starten af året hædret ved at blive gjort til Dame af prins Charles, og nu er hun også blevet optaget i den amerikanske kendisklub Friars Club.

I denne klub slår underholdningsbranchens spidser deres folder, og Joan Collins var da ganske beæret over at blive medlem.

- Jeg har været en godte, en kælling og et gammelt kvindemenneske. Nu er jeg Dame – og bedst af alt – nu er jeg blevet en Friar, siger Joan Collins ifølge New York Post.

Joan Collins gav anekdote om kvinders alder

Skuespilleren havde ved samme lejlighed en anekdote om kvinders alder, hvor hun forklarede, at en 20-årig kvinde er ligesom Amerika – hun er frisk, ny og klar til at blive opdaget.

Ved 40-års alderen er en kvinde som Asien – hun er mystisk, eksotisk og uransagelig, og ved 50 er hun ligesom Australien – ikke let at komme til, men når man først er, er det varmt og indbydende.

Efter de 60 år er hun – og det må jo så også gælde for Joan Collins – som Afrika: Alle ved, hvor det er, men ingen ønsker at tage dertil.

LÆS MERE: Prins Charles adler Joan Collins.

Læs mere om: