Mandag, 19. oktober 2015 — af af John Lautrup

John Cleese: Se mig, før jeg dør

John Cleese besøger Danmark igen. Denne gang bliver det sidste gang, hævder han
John Cleese besøger Danmark igen. Denne gang bliver det sidste gang, hævder han
Foto: All Over
John Cleese, galgenhumorens mester, kommer til Danmark med showet "Sidste chance for at se mig, før jeg dør".

John Cleese, 76 år, kommer næste forår til Danmark med sit nye show, der bærer den noget dystre titel "Sidste chance for at se mig, før jeg dør". 

Den gamle Monty Python-skuespiller er ikke bleg for at sørge for lidt skvulp i kaffekopperne. Sidste gang han gæstede Danmark i 2010 var det på hans såkaldte skilsmisse-turné "Sådan finansierer man sin skilsmisse". Som titlen uden omsvøb fortæller, optrådte han dengang udelukkende for at finansiere sin hundedyre skilsmisse fra Alyce Eichelberger.

John Cleese og den dyre skilsmisse

De var gift i 16 år fra 1992 til 2008, og skilsmissen kostede ham 120 millioner kroner plus en halv million kroner om året i syv år. Udover pengetabet efterlod bruddet John Cleese med en anseelig bitterhed, som han rettede mod sin eks-kone. Samtlige jokes i hans show var på hendes bekostning.  

Nu er han færdig med at betale til hende, og oplevelsen gav ham trods alt ikke større afsmag for ægteskabet, end at han i 2012 på ny giftede sig. Denne gang med Jennifer Wade. 

Hvis man skal tro John Cleese, er det altså sidste chance for at opleve ham og hans syrede humor på en dansk scene, når han 11. april 2016 optræder i Musikhuset i Aarhus og dagen efter, den 12. april, i Falconer Salen i København. 

Læs også: John Cleese gifter sig igen

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden