16. feb. 2014
Af Karina Didriksen

John Travolta om prinsesse Diana: Jeg var hendes drømmeprins

John Travolta og prinsesse Diana i 1985.
John Travolta og prinsesse Diana i 1985.
Foto: AOP
Den snart 60-årige Hollywood-stjerne mindes en dans med den afdøde prinsesse Diana i 1980’erne.

På tirsdag den 18. februar fylder John Travolta 60 år, og det skarpe hjørne har fået ham til at se tilbage på de mest mindeværdige øjeblikke i sit liv.

Et af de øjeblikke var, da Hollywood-stjernen i 1985 deltog i en gallamiddag i Det Hvide Hus, hvor også prinsesse Diana var til stede. Der opstod magi mellem dem, da John Travolta bød prinsessen op til dans.

- Der var noget vidunderligt og piget over hende. Jeg følte, at jeg tog hende tilbage til ungdommen, hvor hun så ”Grease” – og i det øjeblik var jeg hendes drømmeprins, fortæller John Travolta ifølge norsk SE og HØR til avisen The Telegraph.

Diana var en god danser

Skuespilleren var ikke spor nervøs for dansen, fordi han tidligere på aftenen havde set prinsesse Diana på dansegulvet med sin mand, prins Charles.

- Jeg så hende danse med Charles, så jeg vidste, at hun var god. Det lignede, at hun førte i dansen, og jeg ønskede at få hende til at føle sig tryg. Jeg lagde min hånd på hendes ryg, tog hendes hånd og forsikrede hende om, at alt ville gå godt, fortæller John Travolta om Diana, som døde i 1997.

Læs mere om: