12. aug. 2013
Af Dorte Quist

Julia Roberts mobbede sin søster med hendes vægt

Julia Roberts
Julia Roberts
Foto: AOP
"Du er for tyk til Hollywood" - sådan omtrent var Julia Roberts ord, da hendes halvsøster, Nancy Motes, også ville have succes i filmbyen. Nu har lillesøsteren tabt 136 kilo.

Superstjernen Julia Roberts, 45, har efter 90'er succesen med "Pretty Woman" fået en fænomenal karriere på biograflærredet. Men nu fortæller hendes halvlillesøster, Nancy Motes, 37, om hvorfor de to søstre ikke har nogen kontakt i dag. Det dårlige søskendeforhold stammer tilbage fra 90'erne, hvor Julia Roberts lige var slået igennem, og lillesøstreren også ville flytte til Hollywood for også at blive skuespiller.

- Jeg gik på sidste år i skolen, og Julia var voksen, da hun lod mig forstå, at jeg var alt for overvægtig. Hun gjorde mig det klart, at jeg var for tyk på en møåde, som ikke var rar. Jeg blev utrolig ked af det, og såret over at hun kunne finde på at mobbe mig sådan, fortæller Nancy Motes til New York Daily News.

Nancy Motes har siden fået udført en slankeoperation - en gastric bypass - hvorefter hun har tabt sig 136 kilo! Nu håber hun at forholdet til den berømte storesøster - de har samme mor - bliver lidt bedre.

- Vi arbejder begge på at få en bedre mening om hinanden. Det er en proces, som tager tid, og jeg tror heller ikke, at vores forhold kan ordnes bare fordi jeg er blevet tynd.

Nancy Motes er nu forlovet med TV-produceren John Dilbeck, som hun skal giftes med i løbet af efteråret. Men Julia Roberts har tidligere givet udtryk for, at hun ikke er begejstret for lillesøsterens kæreste.

- Julia synes ikke om Nancys kommende ægtemand. Hun er overbevist om, at han er ude efter hendes penge, selv om Nancy faktisk slet ikke er velhavende, siger en kilde til National Enquirer.

Læs mere om: