Mandag, 20. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Kærligheden og trygheden er ikke til at tage fejl af: Demi Moore deler rørende video fra Bruce Willis' fødselsdag

Bruce Willis
Bruce Willis
Foto: Henry Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix
Søndag blev skuespilleren Bruce Willis 68 år, og dagen fejrede den demens ramte skuespiller med sin familie i trygge og kærlige rammer.

Det er ikke mange gange, man har fået lov til at se Bruce Willis, siden han tidligere på året blev diagnosticeret med demens.

Men i anledningen af skuespillerens 68-års fødselsdag søndag den 19. marts, fik verden lov til at se den sygdomsramte Bruce Willis igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skete i en video, som hans ekskone Demi Moore, lagde op på sin Instagram-profil.

Her ser man hele familien samlet om Bruce Willis, synge den velkendte fødselsdagssang ”Happy Birthday”, og der er store smil at spore over hele linjen hos familien – også hos fødselaren.

Han bliver også overrakt en kage med to lys i toppen, som han nærmest uden at blink, puster ud med et enkelt pust.

Noget der vækker latter og glæde i familien, der ellers til daglig må se deres kære mand, far, svigerfar og eksmand lide under demenssygdommen.

Udover at det er første gang, man rigtig ser Bruce Willis siden offentliggørelsen af sygdommen, så hører man ham også tale i videoen. Noget der heller ikke har været meget af siden sygdommen blev offentlig kendt.

Der er dog ingen tvivl om, at rummet og fødselsdagen er fyldt med kærlighed, og for nylig afslørede Demi Moore også, at hun er flyttet ind hos sin eksmand og hans nuværende kone Emma Heming Willis.

Dengang fortalte en talsperson for familie til det amerikanske medie Radar Online, at det var vigtigt for dem alle at sætte familien i centrum, så Willis kunne få en tryg hverdag fyldt med kærlighed.

- Demi har været en stor støtte for familien og er fast besluttet på at sikre, at hver dag Bruce har tilbage på jorden vil være fyldt med kærlighed, fortalte talspersonen til Radar Online.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden