Komikeren John Cleese - nu som app til mobilen

Foto: AOP
John Cleese prøver med en ny app i håb om at tjene penge ind til sin dyre skilsmisse for seks år siden.

Skuespilleren John Cleese gør snart hvad som helst for at tjene penge til de lammende omkostninger, han oplevede i forbindelse med skilsmissen fra sin tredje kone, 69-årige Alyce Faye Eichelberger, i 2008.  

Han har lige siden været på udkig efter nye måder at holde sine finanser oven vande på og efter både at have solgt ud af gamle film-rekvisitter og underskrevne fotos, har han nu fundet på noget nyt, der måske kan gå hen og blive en ganske fin forretning.  

Der er tale om en mobiltelefon-app, som Chris Curd, der er udvikler hos Boondoggle Game Studios, har udviklet gratis, og opfinderen håber, at den kan hjælpe 74-årige John Cleese med et økonomisk tilskud.

Skylder ekskonen 224 millioner kroner

Cleese har lagt stemme til applikationen, der er baseret på hans sketch ”The Ministry Of Silly Walks”, og downloader man app´en, der koster lidt under et engelsk pund (lidt under 10 kroner, red.), er ideen, at man skal spadsere rundt i byen uden at kollidere med diverse objekter på sin vej.

Ifølge avisen Daily Express vil app'en i løbet af kort tid runde en million downloads, og idet en sjettedel af indtjeningen går til John Cleese, er der håb om en pæn indtægt hen ad vejen.

Allerede i år er der udsigt til, at den aldrende skuespiller kan indkassere 100.000 pund (svarende til omkring 935.000 kroner), hvilket dog stadig er langt fra de næsten 24 millioner pund (svarende til omkring 224 millioner kroner), han skal betale sin ekskone.

Trods de lammende omkostninger skuespilleren oplevede ved sin skilsmisse, har han godt turde gifte sig igen.

Det skete i 2012, hvor han ægtede sin fjerde hustru, Jennifer Wade, 43.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden