7. maj. 2022
Af Luise Marie Bekker

Kommer der en tredje Downton Abbey-film? Dét siger skuespillerne

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/downton_delt_plakat_stor_beskaaret.jpg
Foto: UIP
Rygter om endnu en film i "Downton Abbey"-serien spreder sig.

BILLED-BLADET har mødt alle de store stjerner fra den længe ventede "Downton Abbey: En ny ære".

Til spørgsmåletom hvorvidt de vil vende retur til en tredje film, svarer samtlige, at det kunne de godt se for sig.

https://imgix.billedbladet.dk/capture_4_lille_beskaaret.jpg
Foto: UIP

Hurtige biler og uheldige investeringer

- Jeg kan godt forestille mig, at vi skulle have fat i Vin Diesel (actionskuespiller fra blandt andet "Fast & Furious", red.) til at lave lidt røre, for nu begynder bilerne at blive hurtigere og moderne. Jeg er med, hvis publikum nyder denne – hvorfor ikke? siger Jim Carter, der spiller Carson.

Også Hugh Bonneville, der spiller Lord Grantham, og Elizabeth McGovern, der spiller Cora Crawley giver et bud på, hvad der skunne ske i en tredje film:

- Hvis jeg kender min karakter og hans investeringssans rigtigt, investerer han sikkert meget på den amerikanske børs i omkring september 1929 – hvad kunne muligvis gå galt? ler Bonneville, der refererer til børskrakket i 1929.

- Og Cora smiler bare, tilføjer McGovern.

https://imgix.billedbladet.dk/capture_1_lille_beskaaret.jpg
Foto: UIP

Det er op til fansene

Også Robert James-Collier, der spiller Thomas Barrow, Sophie McShera, der spiller køkkenpigen Daisy, og Michael C. Fox, der spiller hendes mand, Andy, ville takke ja, hvis de fik tilbuddet.

- Det er op til de øvre kræfter. Men det kommer jo an på, om det går godt for denne film. Det er op til fansene – og Julian (forfatteren Julian Fellowes, red.) … siger Robert.

- Vi elsker det, så selvfølgelig! stemmer Sophie i.

- Man ved aldrig, hvad Julian finder på. Jeg kunne aldrig have gættet mig til plottet i denne film. Så jeg ville være så glad og spændt, hvis vi fik endnu et manuskript, for man ved virkelig aldrig, hvad han kaster efter os, slutter Michael.

"Downton Abbey: En ny æra" får premiere 19. maj.

Læs mere om: