28. feb. 2016
Af af Juliane Olsen

Kurt Russell og Goldie Hawn støtter deres datters bog

Kate Hudson
Skuespilleren Kate Hudson lancerede tirsdag sin nye bog med forældrene Kurt Russell og Goldie Hawn ved sin side.
Foto: AOP
Skuespilleren Kate Hudson fik støtte af sine berømte forældre under lanceringen af bogen ”Pretty Happy”.
Den 36-årige skuespiller Kate Hudson har et par stolte forældre i 70-årige Goldie Hawn og 64-årige Kurt Russell. Ifølge people.com fik Kate Hudson selskab af sin mor under lanceringen af bogen ”Pretty Happy”. - Jeg ser Kate som en person, der vil fortsætte med at vokse. Det, jeg elsker, er hendes kærlighed til det, hun laver, sagade Goldie Hawn. LÆS MERE: Kate Hudson bryder forlovelsen med kæresten

Goldie Hawn var stolt

Bag lanceringen i Los Angeles stod sportsmærket Fabletics, og mor og datter stillede gladelig op til smilende billeder på den røde løber. Kate Hudson var afslappet men stilfuldt klædt i en sort og hvid gulvlang kjole med dyreprint, mens Goldie Hawn var iført en blå lag-på-lag-kreation. Kurt Russell ankom nogle få timer senere for at vise sin støtte, og Goldie Hawn lagde ingen skjul på, hvor stolt hun er af Kate Hudsons bedrifter.

Kate Hudson er inspiration

Goldie Hawn fremhævede desuden Kate Hudsons evne til stadig at holde fast ved sig selv til trods for livet i rampelyset. Samtidig nævnte Kate Hudsons mor, at datteren inspirerer omverdenen, hvilket ifølge hende er en vigtig egenskab. En ting er nemlig, at Kate Hudson er skuespiller, men at kunne inspirere andre er ingen selvfølge, ifølge Goldie Hawn.
https://imgix.billedbladet.dk/8.jpg
Goldie Hawn, Kurt Russel
Foto: All Over

Læs mere om: