1. aug. 2013
Af Hanne Rask

Lindsay Lohan er ude af fængslet

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Foto: AOP
Den amerikanske skuespiller har afsonet sin tre måneder lange fængselsdom.

Lindsay Lohan har afsluttet sit tre måneder lange fængselsophold efter hendes hensynsløse kørsel, der endte i en trafikulykke. I samme forbindelse løj den unge skuespiller for politiet og ikke mindst havde frøken Lohan mildest talt behov for at komme på afvænning, som også blev en del af hendes dom.

Da Lindsay Lohan forleden dag trådte ud af fængselsporten, var det en glad, velnæret og vinkende pige, der kravlede ind i den ventende bil uden for Cliffside Malibu Rehab Center i Californien. Det skriver Hello.

Det siges, at Lindsay Lohan er glad for at være på fri fod igen, og at hun vil tage et par stille dage, inden hun vender tilbage til et normalt liv. Hun skulle have planer om flytte til New York, men siges også at være bange for de fristelser, hun vil møde der.

Samtidig er den unge skuespiller dog indstillet på, at det skal være slut med livet som misbruger og i den forbindelse, har hun sagt ja til at medvirke i en dokumentar-serie om sit liv, der gerne skulle kunne vise en Lindsay Lohan, der får comeback og som forbliver stoffri og lever et sundt og godt liv.

Læs mere om: