16. maj. 2022
Af Majken Munk

Lisa Marie Presleys rørende ord: Sådan var det at se filmen om min far

Lisa Marie Presley
Lisa Marie Presley
Foto: Mega
Lisa Marie Presley har set den nye film om hendes far Elvis Presley, og i den forbindelse deler hun nogle rørende ord.

I slutningen af juni har den nye film om kongen af rock and roll Elvis Presley premiere.

Det er instruktør Baz Luhrmann, der står bag filmen, og han har vist filmen frem til en række forskellige medlemmer af Elvis Presleys nærmeste familie.

Det tæller blandt andet hans datter Lisa Marie Presley.

Lang tavshed

Lisa Marie Presley, der er datter af Priscilla og Elvis Presley, har længe været tavs som følge af hendes søn Benjamins tragiske død i 2020.

Men nu bryder hun tavsheden for en stund på sin officielle Facebook.

- Jeg har ikke postet noget i ret lang tid, fordi der ikke rigtigt har været meget at sige, da jeg for evigt og altid vil sørge over tabet af min søn. At navigere i den forfærdelig sorg, der har ødelagt mig, knust mit hjerte og min sjæl, har opslugt mig. Ikke andet end mine øvrige tre børn har optaget min tid og opmærksomhed, skriver hun på det sociale medie.

Set filmen

Årsagen er, at hun har fået lov til at se den kommende film om hendes far, der har titlen ”ELVIS”.

Faktisk har hun allerede set filmen hele to gange, og hun har kun rosende ord at sige om den.

- Jeg har set Baz Luhrmanns film ”ELVIS” to gange nu, og lad mig sige det sådan at den er intet mindre en spektakulær. Fuldstændig udsøgt, skriver hun videre, før hun roser hovedrolleindehaveren:

- Austin Butler kanaliserede og personificerede min fars hjerte og sjæl på smukkeste vis. Efter min ydmyge mening er hans præstation hidtil uset og endelig bliver det gjort korrekt og med stor respekt. Jeg vil æde min gamle hat på, at den mand modtager en Oscar for rollen.

https://imgix.billedbladet.dk/elvis-pressebilled_627d029b543e2_iartiklen_0.jpg
Austin Butler spiller hovedrollen som Elvis Presley.
Foto: Hugh Stewart/ Warner Brothers

Børn så med

Lisa Marie Presley oplevede også at blive rørt flere gange, særligt fordi hun så filmen med sine børn Riley, Harper og Finley.

- Jeg blev rørt til tårer, da jeg så den med Riley og Harper, og Finley efterfølgende. Alle tre blev åbenlyst overvældet på bedst mulig måde, samtidig med de blev stolte af deres morfar og hans eftermæle, som jeg ikke før har oplevet, at de har været. Det knuser mit hjerte, at min søn ikke er her til at se den. Han ville også have knuselsket den, skriver hun.

Hun slutter med at takke instruktøren for at lave filmen med respekt for Elvis Presley.

Filmen "ELVIS" har premiere den 24. juni i Danmark.

Læs mere om: