6. mar. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Luke Perrys datter: Jeg nåede at tage afsked med far

Luke Perry.
Luke Perry.
Foto: MEGA
Luke Perrys 18-årige datter Sophie nåede akkurat hjem fra Malawi for at sige farvel til sin verdensberømte far.

Fans over hele verden var i chok, da de hørte nyheden om, at Luke Perry, som primært er kendt for sin rolle som Dylan McKay i ”Beverly Hills 90210”, mandag den 4. marts døde i en alder af blot 52 år.

Luke Perrys datter skyndte sig hjem

Det var naturligvis også et chok for hans familie, og nu sætter hans 18-årige datter Sophie ord på den svære tid.

Siden januar har hun været i Malawi, men da hun hørte nyheden om, at hendes far var blevet ramt af et slagtilfælde, skyndte hun sig hjem.

- Alt skete så hurtigt. Jeg nåede tilbage fra Malawi i tide til at være med min familie, og i de sidste 24 timer har jeg modtaget overvældende meget kærlighed og støtte, fortæller Sophie ifølge blandt andre Mirror.

Svært at håndtere tabet

- Jeg kan ikke nå at svare på de hundreder af smukke og hjertevarme beskeder, men jeg har set det og takker jer alle for at sende positivt i min og min families retning, fortæller datteren, som ikke er helt sikker på, hvordan hun skal agere i den svære tid.

- Jeg er ikke sikker på, hvad jeg skal sige eller gøre i denne situation. Det er ikke noget, du lærer at håndtere, specielt ikke når det sker i offentlighedens søgelys.

Udover datteren Sophie var Luke Perry også omgivet af sin søn, sin forlovede, sin ekskone, sin mor, stedfar, bror og søster samt andet familie og gode venner, da han mandag afgik ved døden.

Husk, at der i BILLED-BLADET i denne uge er gribende mindesider om den elskede "Beverly Hills"-skuespiller Luke Perry, kæmpe tillæg om BILLED-BLADETs TV-Guld-fest og meget, meget mere.

Læs mere om: