Marilyn Monroes kærlighedsbreve på auktion

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Foto: AOP
300 stærkt personlige breve til en af Hollywoods største filmstjerner er sat til salg.

"Jeg elsker dig og ønsker at være sammen med dig," skrev Joe DiMaggio i et smertende brev til Marilyn Monroe, da hun ansøgte om skilsmisse fra ham efter blot få måneders ægteskab tilbage i 1954.

Joe DiMaggios sorg over opløsningen af ægteskabet med Marilyn Monroe kommer til offentlig skue nu, hvor hans breve fra dengang bliver sat på auktion.

Det skriver New York Post.

Monroe skrev om usikkerhed

Der er tale om ca. 300 af Marilyn Monroes personlige breve, der også indbefatter kærlighedserklæringer fra hendes tredje og sidste mand, dramatikeren Arthur Miller, ligesom der vil være et håndskrevet brev fra Marilyn Monroe selv til sin Arthur Miller.

Og så er der ikke mindst breve fra venner som Clark Gable og Cary Grant, samt ikke mindre end ti sirligt håndskrevne breve fra skuespillerinden, Jane Russel, der opfordrer Monroe til at give ægteskabet med Joe DiMaggio endnu en chance.

Det er navnligt dybtfølte breve fra Joe DiMaggio, der får opmærksomhed i bunken af kærlighedsbreve, men også det fra Marilyn Moneroe selv til Arthur Miller, hvor hun betror ham sin store usikkerhed trods det, at hun ubetinget var Hollywoods mest sexede kvinde.  

-Det giver mig kuldegysninger at læse breve af så intim og personlig karakter, siger lederen af auktionen Martin Nolan, der har brugt ni måneder på at organisere den store samling breve, der anslås at kunne sælges for flere millioner dollars.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden