4. aug. 2015
Af Juliane Olsen

Meryl Streep måtte ikke tale med sin datter under filmoptagelser

Meryl Streep
Skuespilleren Meryl Streep måtte ikke tale med sin datter imellem optagelserne til "Ricki and The Flash", som de begge medvirkede i.
Foto: AOP
Skuespilleren Meryl Streep var ikke tilladt at tale med sin datter under filmoptagelser, fordi filminstruktøren frygtede, at hun ville instruere hende.

Den 66-årige skuespiller Meryl Streep blev af instruktør Jonathan Demme bedt om ikke at tale med sin datter, Mamie Gummer, under optagelserne til ”Ricki and The Flash”.

Ifølge contactmusic.com frygtede instruktøren nemlig, at Meryl Streep ville ende med at blande sig i datterens rolle i filmen, de begge medvirkede i.

- Jeg tror, at han var bekymret for, at det ville ske. Han var ikke sikker på, hvordan dynamikken ville arte sig, og han bad mig om ikke at tale med hende, siger Meryl Streep.

LÆS MERE: Meryl Streep kæmper for kvindelige forfattere

Meryl Streep var utilnærmelig

Datteren har dog for nyligt fortalt Meryl Streep, at hun var uvidende om restriktionen under filmarbejdet, og at hun derfor ikke helt forstod, hvorfor hendes mor pludselig var utilnærmelig.

Meryl Streep havde til gengæld glædet sig til at arbejde sammen med datteren, fordi hun værdsætter hendes skuespillertalent.

Læs mere om: