Onsdag, 28. august 2013 — af Lisbeth Grube

Michael Caine afviser at Sean Connery har Alzheimers

michael caine
Michael Caine.
Foto: AOP
Michael Caine raser over, at han er blevet fejlciteret af en tysk avis.

Sprogbarrierer kan være slemme – men det bliver ekstra slemt, når de fører til usandheder. Forleden citerede den tyske avis Bild am Sonntag skuespilleren Michael Caine for at fortælle, at hans gode ven Sean Connery er ramt af Alzheimers sygdom. Historien gik verden rundt – men nu viser det sig, at den ikke holder vand.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er fuldstændig absurd, bullshit, siger Michael Caine til den skotske avis Daily Record, som han selv ringede op for at aflive historien.

- Jeg lavede nogle interviews i Tyskland på grund af en ny film, og jeg kan kun gætte på, at nogen har fordrejet mine ord eller simpelthen ikke har fået fat på, hvad jeg har sagt, siger Caine, der talte med Sean Connery så sent som i søndags på hans 83-års fødselsdag.

- Han havde det godt, var i fuldstændig kontrol over sine sanser og sit gode, gamle jeg. Jeg aner ikke, hvor de har fået historien fra. Sean var ret syg for et års tid siden. Men han har det meget bedre nu, og det havde intet at gøre med hans mentale tilstand, fastslår Michael Caine om skuespillervennen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden