Søndag, 3. november 2013 - af Jan Bergman

Michael Douglas og Zeta-Jones finder melodien igen

Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones finder sammen - flytter sammen igen
Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones
Foto: AOP
Den verdensberømte skuespiller Michael Douglas jubler ved udsigten til måske at have reddet ægteskabet med Catherine Zeta-Jones.

Parret var kendt som Hollywoods hotteste par og gift gennem 13 år. Men i august faldt det hele til jorden, og rygterne svirrede om at Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones var gået fra hinanden.

Parret har efterfølgende holdt kortene tæt ind til kroppen og kun meget lidt er sluppet om deres forhold.

Nu åbner Michael Douglas op og fortæller i et eksklusivt interview med den svenske avis Expressen, at der stadig er håb for ægteskabet.

Avisen spørger om Hollywoodstjernen fortsat arbejder på at løse de problemer parret kæmper med, og dertil svarer Michael Douglas prompte:

- Det er præcis, hvad vi gør. Og det går meget godt. Hun er vidunderlig og forhåbentlig vil vi fortsætte sammen.

Humøret er tydeligt højt, konstaterer Expressen og henviser til den glinsende vielsesring der i øvrigt sidder på Douglas’ finger.

Andre kilder hævder, at Catherine Zeta-Jones for ganske nyligt er flyttet tilbage til parrets lejlighed i New York, og Michael Douglas siges at være lykkeligere end nogensinde.

- Han kunne ikke være lykkeligere. Han har fortalt sine venner, at de to har forsonet sig, fortæller en kilde til avisen Mirror.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden