Mandag, 28. juli 2014 - af Karina Didriksen

Morgan Freeman vil være biavler

Morgan Freeman.
Morgan Freeman.
Foto: AOP
Hollywood-stjernen har fået et bijob og er sprunget ud som professionel biavler på sin ejendom i Mississippi.

77-årige Morgan Freeman er en af Hollywoods største filmstjerner, men nu har han valgt at gøre karriere inden for en helt anden branche, nemlig biavl.

Skuespilleren har valgt at blive professionel biavler og har investeret i en række bikuber, som han har sat op på sin ejendom i Mississippi, USA.

- For to uger siden modtog jeg 26 bikuber, så jeg har meget travlt med at avle bier. Jeg gør det, fordi bier er fundamentet for planetens naturlige vækst, fortæller Morgan Freeman ifølge Ekstra Bladet til WENN.com.

En alternativ biavler

Han vil gerne redde bierne fra at uddø, og han har med over 140 magnoliatræer, lavendler og store blomster i haven sikret bierne masser af spisesteder.

Morgan Freeman vil dog ikke være den typiske biavler. Han vil nemlig hverken bære heldragt eller hjelm for at beskytte sig mod bistik.

- Jeg har aldrig brugt beskyttelsesgrej, når jeg har været hos mine bier. Og de har ikke prøvet at stikke mig, fordi jeg ikke er interesseret i at høste deres honning. Jeg er bare ham manden, der kommer og fodrer dem. Jeg tror, at vi har en gensidig forståelse om, at jeg bare er ”manden med sukkervandet”, siger skuespilleren.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden