Torsdag, 5. september 2013 — af af Malan Joensen

Naomi Watts: Diana gjorde en stor forskel

Naomi Watts
Naomi Watts
Foto: AOP
Skuespilleren Naomi Watts, der spiller prinsesse Diana i ny film, fortæller om sin opfattelse af den royale hovedperson.

I aften har premieren på den længe ventede film om prinsesse Diana, med titlen ”Diana”, premiere i London, og BILLED-BLADET har mødt skuespilleren Naomi Watts, der spiller prinsessen, i den britiske hovedstad til en snak om filmen.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Naomi Watts har beskrevet rollen som prinsesse Diana som hendes hidtil største udfordring, og utallige timers research har hjulpet hende til at komme under huden på en af århundredets mest berømte kvinder.

SE BILLEDERNE: Usete billeder fra prinsesse Dianas bryllupsreception

- Jeg synes, hun virkede meget stærk, og der er ingen tvivl om, at hendes medfølelse og empati var en stor del af hendes personlighed. Vi kan se det blot ved at kigge på billeder af hende, hvor hun holder om nogen, for eksempel hendes børn eller nogen, der var syge, fortæller Naomi Watts.

- Hun gjorde en stor forskel tilbage i starten af 1990’erne, hvor vi ikke kendte så meget til AIDS, tilføjer Naomi Watts og hentyder til, at prinsesse Diana gjorde op med mange af datidens fordomme om den frygtede sygdom, når hun besøgte AIDS-patienter og ikke var bange for at give dem hånden.

LÆS MERE: Naomi Watts til Diana-premieren: En nervepirrende aften

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden