Tirsdag, 30. juli 2013 — af Hanne Rask

Naomi Watts drømmer om en datter

Naomo Watts
Naomo Watts
Foto: AOP
Den australske skuespiller lægger gerne krop til endnu en graviditet, såfremt nogen kan garantere, det bliver en pige.

Hvis nogen kunne garantere den australske skuespiller Naomi Watts, 44, at hun ville få en datter, ville hun ganske givet gennemgå endnu en graviditet og blive mor for tredje gang. Det skriver Norsk Se og Hør.

Snart får den smukke skuespiller premiere på filmen ”Diana”, hvor hun har hovedrollen som den afdøde engelske prinsesse. I disse dage er hun dog optaget af at spille en højgravid prostitueret kvinde i filmen, ”St. Vincent de Van Nuys”, og det er det, der har bragt spørgsmålet om endnu en mulig graviditet på banen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ:

Naomi Watt er mor til sønnerne Alexander Pete, 6 og Samuel Kai, 5, som hun har med ægtemanden Liev Schreiber.

- Jeg ville gerne have et barn mere, hvis jeg var sikker på, det blev en pige, siger skuespilleren, der synes det til tider kan være hårdt arbejde med to drenge, og som forestiller sig, at det ville være mere afdæmpet med to piger, der bare sidder og leger med deres te-stel. Ikke desto mindre elsker hun sine to drenge, men ved også at endnu en graviditet vil kræve, at hun skal af med de overflødige kilo igen, og det har tidligere været lidt af en prøvelse.

De tyve kilo Naomi Watt tog på under sin første graviditet, ville ikke umiddelbart af igen, fortæller hun, og kropsformen blev heller ikke helt den samme, selv om hun forsøgte sig med både pilates og anden form for træning. Altså synes konklusionen at være, at ideen om barn nummer tre ikke ligger lige for...

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden