Nicole Kidman afslører: Frygtelig sceneskræk

Nicole Kidman.

Nicole Kidman.

Arkivfoto: MEGA
Den australske skuespiller fortæller om sceneskræk i forbindelse med et job på de skrå brædder.

Skuespilleren Nicole Kidman, 53, der især er kendt som filmskuespiller, fortæller hvordan en ubehagelig sceneskræk prægede hende i 2015, da hun havde takket ja til et skuespillerjob på teaterscenen.

Det skriver avisen The Mirror.

Nicole Kidman spillede videnskabskvinden Rosalind Franklin i "Photograph 51" på Noel Coward Theatre i London, hvor der kan være 900 på publikumspladserne. 

- Jeg havde den værst tænkelige sceneskræk - jeg kunne høre mit hjerte banke derudad. Meget svækkende, men ikke til et punkt hvor jeg ikke kunne gå på scenen. Det var ret hårdt, det må jeg sige, fortæller Nicole Kidman. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Ved tidligere jobs på teatre havde Nicole Kidman ikke haft sceneskræk, men det var foran færre publikummer, og det kan have været en faktor. 

Nicole Kidman fortæller, at hun heldigvis klarede alle otte forestillinger om ugen, hun skulle spille, og at sceneskrækken hver aften fortog sig, når hun først var kommet igang. Og så elskede hun at stå på scenen. 

Nicole Kidman er især kendt for filmene "Days of Thunder" (1990), "Moulin Rouge" (2001), Lars Von Triers "Dogville" (2002) og "Australia" (2008). 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden