1. nov. 2013
Af af Juliane Olsen, IN.dk, Aller Media

Nicole Kidman: Berusende at være gift med Tom Cruise

nicole kidman
Nicole Kidman
Foto: AOP
Den intense opmærksomhed fra omverdenen gjorde ægteskabet med Tom Cruise til en berusende oplevelse for Nicole Kidman. Men han var ikke hendes livs kærlighed.

Den 46-årige skuespiller Nicole Kidman beskriver den megen opmærksomhed omkring hendes ægteskab med kollegaen Tom Cruise som berusende, men det til trods er han ikke hendes livs kærlighed.

Parret sendte chokbølger igennem Hollywood med deres skilsmisse tilbage i 2001 efter 11 års ægteskab med maksimal mediebevågenhed.

The Hours-stjernen forklarer i dag, hvordan den megen opmærksomhed dengang virkede oplivende på hende.

- Der er noget ved den form for eksistens for, hvis I virkelig fokuserer på hinanden og er i den boble, så er det meget berusende, fordi det bare er jer to, siger Nicole Kidman til magasinet Vanity Fair.

Medierne gjorde Cruise og Kidman tætte

Derfor forstår hun også til fulde, hvad kollegerne Brad Pitt og Angelina Jolie er gået igennem i forbindelse med deres romance.

- Ud over en selv er det kun den anden person, der går igennem det. Så det bringer jer meget tæt, og det er dybt romantisk. Jeg er sikker på, at Brad og Angelina har det – for der er ingen andre som forstår undtagen den person, der sover ved siden af dig, siger Nicole Kidman.

Skuespilleren indrømmer samtidig, at selv om ægteskabet med Tom Cruise var spændende, så er hendes nuværende partner Keith Urban den eneste ene.

- Uden manglende respekt for hvad jeg havde med Tom, så har jeg mødt den store kærlighed nu. Og jeg vidste virkelig ikke, om det ville ske, siger Nicole Kidman.

Kidman har fundet den eneste ene

Skuespilleren giftede sig med musikeren tilbage i 2006, og i dag har de døtrene Sunday og Faith.

- Jeg ønskede det, men jeg ønskede mig det ikke et stykke tid, for jeg ville ikke springe fra et forhold til et andet. Jeg havde en masse tid alene, hvilket var virkelig, virkelig godt, for jeg var virkelig et barn, da jeg blev gift. Og jeg havde brug for at blive voksen, siger hun.

Nicole Kidman har desuden adoptivbørnene Isabella Cruise og Connor Cruise fra ægteskabet med Tom Cruise.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om: