Tirsdag, 20. juni 2017 - af Karina Didriksen

Nicole Kidman fylder 50 år: Fejres af familien

Nicole Kidman
Foto: All Over
Hollywood-stjernen Nicole Kidman skal tilbringe sin runde dag sammen med dem, hun elsker, nemlig ægtemanden og deres to døtre.

En af Hollywoods store stjerner, Nicole Kidman, kan fejre sin 50-års fødselsdag, men det skarpe hjørne skræmmer hende ikke.  

- Jeg omfavner det fuldstændigt. Jeg forsøger at omfavne alle dele af mit liv nu, fordi jeg bare føler, at jeg er så heldig og velsignet, udtalte Kidman for nyligt ifølge Harpers Bazaar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun glæder sig til at tilbringe den runde dag med sin elskede familie.

- Jeg skal bare hygge mig med min fantastiske mand, vores børn og min søster. Jeg har allerede været i Australien for at besøge min mor, men min søster kommer til USA med sine seks børn.

- Jeg behøver ikke nogen stor fest, bare jeg har familien omkring mig, så er jeg lykkelig, har skuespilleren fortalt til E!Online.

Nicole Kidman er mor til fire

Nicole Kidman bor til daglig på en gård i Tennessee, USA, med den australske countrysanger Keith Urban, som hun giftede sig med i 2006. 

Sammen har ægteparret to døtre, snart niårige Sunday Rose og Faith på syv år. Den yngste pige kom til verden med hjælp fra en rugemor.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Hollywood-stjernen er dog nok mest kendt for sit ægteskab med en anden mand, nemlig Tom Cruise, som hun var gift med fra 1990-2001.

Parret adopterede to børn sammen i 1992 og 1995, Isabella og Connor.

Vandt en Oscar i 2003

Nicole Kidman brød igennem i Hollywood i 1990 med filmen ”Days of Thunder”. Det var under optagelserne, at hun mødte Tom Cruise og forelskede sig.

Derefter fik hun godt i karrieren, og hun er blandt andet kendt fra filmene ”Moulin Rouge”, 2001, ”Dogville”, 2003, ”Australia”, 2008, og ikke mindst ”The Hours”, som hun vandt en Oscar for i 2003.

De senere år har der været lidt stille omkring stjernen, men det ændrede sig, da hun i år fik en rolle i den amerikanske HBO-hitserie ”Big Little Lies” med veninden Reese Witherspoon. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden