Tirsdag, 5. august 2014 - af Helle Skram de Fries

Nicole Kidman træner med mand og børn

Foto: AOP
Hollywood-stjernen bestræber sig på at gøre sund kost og motion til en familieting, så det kan forenes med et krævende job.

Hun er slank som en mynde, men Nicole Kidman forsikrer, at hun ikke følger en streng kostplan, men faktisk spiser, hvad hun har lyst til - dog moderat.

Ifølge Female First har hun fortalt til Los Angeles Times:

- Der er ingen hemmelig opskrift - jeg ville ønske, der var. Jeg er faktisk ikke særlig streng med min kost. Jeg spiser stort set alting - bare moderat.

Nicole Kidman prøver at indarbejde motion i sit travle liv og bestræber sig på at gøre det til en familieting sammen med datteren Sunday på fire, datteren Faith på tre og gemalen Keith Urban.

- Jeg er sikker på, at alle arbejdende mødre kan relatere til, hvor hårdt det er at få en familie til at fungere samtidig med at være sund gennem kost og motion", siger Nicole Kidman til avisen.

Hun er derfor fan af alle former for motion og løber, cykler og dyrker yoga.

- Hvad som helst som jeg kan træne, uanset hvor jeg er i verden. Vi prøver at træne som en familie, hvilket gør det nemmere at putte det ind mellem alt det andet - og så er det også sjovere, fortæller Nicole Kidman.

 

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden